Caserola De Cartofi I
Caserola de cartofi i este a fără gluten rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 323 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de unt, ceapă, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Caserola cu ouă de cartofi a la salată fierbinte de cartofi, și Caserola De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și adăugați cartofi. Gatiti pana se inmoaie, apoi scurgeti apa. În timp ce cartofii se gătesc, încălziți o tigaie mică la foc mediu. Topiți untul și sotati ceapa până se rumenesc. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Mash cartofi cu crema de supa de pui si smantana pana se omogenizeaza si cremos.
Se amestecă ceapa, 3/4 cană de brânză, sare și piper. Lingurați într-o caserolă de 2 litri și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Presărați deasupra 1/4 cană de brânză rămasă și coaceți încă 10 minute.