Caserola de carne de vită și porumb acoperită cu biscuiți
Biscuit-Topped carne de vită și porumb caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,42 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați mix, pudră de chili, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Vită Cu Biscuiți, Caserola De Roșii Acoperită Cu Biscuiți, și Caserola Italiană Acoperită Cu Biscuiți.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. În castron mare, se amestecă amestecul Bisquick, laptele și măslinele până se formează aluatul moale.
În tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere. Se amestecă roșiile, porumbul și pudra de chili.
Se încălzește până la fierbere.
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri). Aruncați aluatul de biscuiți cu linguri peste amestec.
Presărați brânză peste biscuiți; coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când biscuiții se rumenesc ușor și brânza se topește.