Caserola De Brunch De Weekend

Caserola De Brunch De Weekend
Caserola de brunch de Weekend necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 100 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, brânză mozzarella, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o masă ieftină de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Brunch În Acest Weekend: Ouă Coapte Cu Ierburi, Caserola Cu Ouă De Brunch, și Caserola De Brunch.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. zdrobiți și gătiți cârnații în tigaie medie la foc mediu până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Scurgere.
3
Linia de jos a vasului de copt uns de 13 x 9 inch cu aluat de rulou semilună, presând ferm perforațiile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crescent Roll AluatCrescent Roll Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se presară cu cârnați și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
5
Combinați ingredientele rămase într-un castron mediu până se omogenizează; se toarnă peste cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Coaceți 15 minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia în pătrate; se servește fierbinte. Puneți la frigider resturile.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista