Caserola de Broccoli și conopidă
Caserola de Broccoli și conopidă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 482 calorii, 15g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 8. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, lapte, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi biscuiții rotunzi cu unt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Ritz ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare sunt Caserola de Broccoli și conopidă, Caserola De Conopidă Cu Broccoli, și O altă caserolă de Broccoli și conopidă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță aduceți apa la fierbere.
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Fierbeți buchețele de broccoli și conopidă în apă timp de 10 minute sau până când sunt crocante. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o cratiță mare, topiți untul și sotati ceapa. Se amestecă conopida, broccoli și orezul în cratiță. Odată ce legumele și orezul sunt acoperite, amestecați brânza, supa de pui și laptele.
Transferați întregul amestec într-un vas de copt de 9x13 inch și presărați biscuiții deasupra.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 grade C) timp de 30 de minute.