Caserola cu șuncă, cartofi și Broccoli
Caserola de șuncă, cartofi și Broccoli este o fără gluten felul principal. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 628 calorii, 23g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână broccoli, maioneză, șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Ham și brânză hash caserola maro.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Pulverizați un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit. Acoperiți fundul vasului cu un strat de cartofi prăjiți.
Adăugați un strat de broccoli, apoi presărați șuncă uniform peste broccoli. Într-un castron mic se amestecă împreună supă, lapte și maioneză.
Se toarnă amestecul uniform peste ingrediente în vasul de copt și se presară cu brânză.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute.