Caserola cu tăiței și spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola cu tăiței și spanac. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 512 calorii, 30g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de smântână, condimente, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Caserola cu tăiței și spanac, Caserola De Pui, Spanac Și Tăiței, și Caserola Cu Tăiței Cu Spanac Și Ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți și puneți deoparte.
Gătiți carnea de vită și următoarele 3 ingrediente într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, amestecând până când carnea de vită se sfărâmă și nu mai este roz.
Scurgeți și reveniți la tigaie. Se amestecă sosul de spaghete și condimentul Italian.
Combinați spanacul și următoarele 4 ingrediente. Îndoiți tăiței; amestec de lingură într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Se presară cu jumătate de brânză parmezană. Se acoperă uniform cu amestec de carne de vită și parmezan rămas.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când sunt bule și aurii.