Caserola Cu Tăiței De Ton Cheesy
Cheesy ton tăiței caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 388 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Toțiretetele au 41 de fani. Un amestec de ceapă, cremă condensată de supă de brânză cheddar, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Caserola Cu Tăiței De Ton Cheesy, Caserola Cu Tăiței De Ton Cheesy, și Caserola Cu Tăiței Cu Ton Ușor De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert; așezați tăiței în apă și aduceți la fierbere din nou. Gatiti pana la al dente; se scurge bine.
În timp ce fidea sunt de gătit sote într-o cratiță de dimensiuni medii ulei vegetal, ceapa, ardei gras verde și roșu.
Se sotează până se înmoaie.
Se toarnă supă, ton, lapte, sare și piper negru în cratiță.
Se amestecă bine la foc mediu-mic.
Îndoiți tăiței în cratiță.
Se toarnă întregul amestec într-o caserolă de 2 litri.
Presărați firimituri de pâine peste amestec.
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până când blatul este crocant și maro auriu.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah