Caserola Cu Tăiței De Ton

Caserola Cu Tăiței De Ton
Caserola cu tăiței de ton ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 530 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei vegetal, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Caserola Cu Tăiței De Ton 2.0, Caserola Cu Tăiței De Ton, și Caserola Cu Tăiței De Ton.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt un vas de copt superficial de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Gatiti ceapa in 1 1/2 linguri de unt cu un praf de sare intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, acoperita, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Creșteți căldura până la moderat ridicată și adăugați ciuperci, apoi saut-ul, amestecând ocazional, până când ciupercile încep să degajeze lichid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adauga sosul de soia si se continua sa se caleasca ciupercile, amestecand, pana cand se evapora ciupercile lichide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
4
Adăugați Sherry și fierbeți, amestecând ocazional, până se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
5
Se ia de pe foc.
6
Topiți restul de 3 linguri de unt într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc moderat și amestecați în făină, apoi gătiți roux, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați bulion într-un flux, șoptind și aduceți la fierbere, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Bateți laptele și fierbeți sosul, amestecând ocazional, 5 minute. Se amestecă amestecul de ciuperci, sucul de lămâie și sarea. Fulgați tonul în sos și amestecați ușor. Sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CiuperciCiuperci
SosSos
LapteLapte
SareSare
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Gătiți tăiței într-o oală de 5 până la 6 litri cu apă sărată clocotită până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți tăiței într-o strecurătoare și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați sosul și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
12
Transferați amestecul în vasul de copt, răspândind uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
13
Aruncați împreună firimiturile de pâine și brânza într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Stropiți cu ulei și aruncați din nou, apoi presărați uniform peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
15
Coaceți până când toppingul este crocant și sosul clocotește, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista