Caserola Cu Tăiței De Ton

Caserola cu tăiței de ton ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 381 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de mazăre, făină, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Caserola Cu Tăiței De Ton, Caserola Cu Tăiței De Ton, și Caserola Cu Tăiței De Ton 2.0.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa și morcovul; gatiti 6 minute sau pana cand morcovul este aproape fraged, amestecand ocazional.
Se presară cu făină; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă treptat laptele; gatiti 5 minute, amestecand continuu cu un tel pana se ingroasa usor. Se amestecă crema de brânză, muștar, sare și piper; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă tăiței, mazăre, 1/4 cană de brânză Parmigiano-Reggiano și ton. Puneți amestecul într-un vas de copt de 2 litri, sigur pentru broiler, acoperit cu spray de gătit; acoperiți cu 1/4 cană rămasă de brânză Parmigiano-Reggiano. Se fierbe 3 minute sau până devine auriu și Bulbuc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.