Caserola de tăiței de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 510 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cremă condensată de supă de pui, ceapă, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola Cu Tăiței De Pui Și Ouă, Caserola Cu Tăiței De Pui, și Caserola Cu Tăiței De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați supa, maioneza și sucul de lămâie. Se amestecă în pui, ceapă, ardei, 1/2 ceașcă brânză Monterey Jack și 1/2 ceașcă brânză cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați tăiței și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
3
Se transferă într-un 2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute timp de 30-35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se presară cu brânzeturile rămase.
6
Coaceți 10 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede și brânza este topită.