Caserola Cu Spanac De Cartofi
Caserola de spanac de cartofi necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 282 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca o farfurie. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, smântână, spanac și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Caserola de cartofi și spanac, Spanac și caserola de cartofi din plante, și Caserola Cu Vârtej De Cartofi-Spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți o farfurie cu caserolă de 2 litri.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Într-un castron mare combinați cartofi piure, spanac, smântână, unt, ceapă verde, sare și piper. Lingura în vasul pregătit.
Coaceți timp de 15 minute. Se acoperă cu brânză și se coace cu 5 minute mai mult.