Reteta Caserola cu crema de ciuperci se poate face in aproximativ 40 de minute. Pentru 3,79 USD per porție, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 1079 de calorii, 48 g de proteine și 55 g de grăsimi. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, nucșoară, ciuperci și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 72%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Caserolă cremoasă de pui și ciuperci cu rozmarin și smântână, Latkes de ciuperci porcini cu salată de ciuperci și arpagic „cremă”, și supă cremă de ciuperci Balthazars, fără smântână.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru tăițeii cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kilogram De Ciuperci Sălbatice Proaspete Amestecate, Shitakes, Stridii, Urechi De Lemn, Alegerea Dvs., Tulpinile Tăiate și Capacele Tăiate Subțiri
2
Încinge o oală cu sos mediu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Sălbatice Proaspete Amestecate, Shitakes, Stridii, Urechi De Lemn, Alegerea Dvs., Tulpinile Tăiate și Capacele Tăiate Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kilogram De Ciuperci Sălbatice Proaspete Amestecate, Shitakes, Stridii, Urechi De Lemn, Alegerea Dvs., Tulpinile Tăiate și Capacele Tăiate Subțiri
3
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 1 răsucire de tigaie, aproximativ 1 lingură și 2 linguri de unt. Când untul se topește, adăugați ciupercile tocate și gătiți 5 minute, până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Sălbatice Proaspete Amestecate, Shitakes, Stridii, Urechi De Lemn, Alegerea Dvs., Tulpinile Tăiate și Capacele Tăiate Felii Subțiri
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Lingurita Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata
4
Presărați câteva linguri de făină și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Emmentaler Elvețian
5
Se amestecă bulionul de pui și se aduce la un balon, apoi se amestecă laptele integral sau smântâna. Reduceți focul la mic și fierbeți ușor. Asezonați sosul cu nucșoară, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Lira Brânză Gruyere Sau Emmentaler Elvețian, Mărunțită
Brânză Gruyere Sau Emmentaler Elvețian, Mărunțită
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Roșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Încinge o tigaie antiaderentă la foc mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie apoi eșalota și ciupercile. Gatiti ciupercile 8 minute, pana se inmoaie. Se condimentează cu cimbru, sare și piper și se deglazează tigaia cu 1/3 cană de vin alb sec sau puțin stoc. Reduceți căldura la mediu scăzut și lăsați lichidul să se gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Vin Alb Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
9
În timp ce ciupercile se gătesc, aruncați tăițeii cu ou în apă, sărați apa și gătiți tăițeii al dente, cu o mușcătură în ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Scurgeți tăițeii și întoarceți-l în oala fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați sosul în oală și aruncați tăițeii pentru a se îmbrăca în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Acoperiți ușor o caserolă cu unt înmuiat, apoi transferați crema de tăiței cu ciuperci în caserolă și acoperiți cu raguut de ciuperci sălbatice și brânza mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
13
Puneți caserola sub broiler și topiți și barbotați brânza până se rumenește pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
14
Se ornează cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)