Caserola cremoasă de pui și mămăligă
Puiul cremos și caserola de mămăligă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 47 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 80. Dacă aveți amestec de brânză, ardei grași prăjiți, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 56 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Agrodolce de pui cu mămăligă cremoasă, Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Carne de pui Marsalan peste mămăligă cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță mare; amestecați treptat în făină de porumb. Gatiti 4 minute sau pana se ingroasa si bule, amestecand constant.
Se ia de pe foc; se amestecă parmezanul. Lingurați polenta uniform în tigăi de unică folosință de 2 (8") pătrate (a se vedea nota de mai jos). Se răcește 10 minute.
Presărați inimile de anghinare, ardeii și puiul uniform peste mămăligă.
Se toarnă sosul Alfredo peste pui în ambele Tigăi.
Se presara cu busuioc; top cu amestec de brânză italiană. Se acoperă și se răcește până se coace.
Înainte de coacere, așezați tigaia în centrul unei foi de copt.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 25 de minute sau până când caserola este bine încălzită.
Notă: Am testat cu Glad cuptor
Vase de unică folosință. Clip și de a salva instrucțiuni de la panoul din spate sau de jos, și împărtășiți aceste instrucțiuni atunci când cadou.