Caserola cremoasă de creveți cu firimituri de unt

Caserola cremoasă de creveți cu firimituri de unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola cremoasă de creveți cu firimituri de unt. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă pescatariană servește 12 și costă $2.1 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de suc de lămâie, smântână grea, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Caserola cremoasă de creveți cu firimituri de unt, Broccoli prăjit cu firimituri de pâine cu unt, și Caserola cremoasă cu creveți și scoici.

Instrucțiuni

1
Unt un vas de copt din sticlă superficială de 3 1/2 litri. Aranjați creveții în vasul de copt într-un singur strat. Acoperiți cu plastic și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Într-o cratiță medie, combinați smântâna și sherry-ul cu cojile de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați un vârf de sare și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic moderat timp de 25 de minute; strecurați printr-o sită grosieră așezată peste o cană mare de măsurare din sticlă; ar trebui să aveți aproximativ 2 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Topiți 1 lingură de unt solid într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați scallionii și gătiți la foc moderat, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
7
Adăugați crema de creveți și fierbeți până se reduce la 2 căni, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
8
Se toarnă smântâna într-un bol și se amestecă sucul de lămâie și sosul Worcestershire. Se condimentează cu sare, piper și sos fierbinte; se lasă să se răcească până se înmoaie. Condimentează creveții cu sare și piper și toarnă uniform crema peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Puneți biscuiții de stridii într-o pungă de plastic rezistentă, resigilabilă, apăsați aerul afară și sigilați pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De StridiiBiscuiți De Stridii
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
10
Așezați punga pe o suprafață de lucru și, folosind un știft sau o tigaie grea, zdrobiți biscuiții până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Transferați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Adăugați cele 4 linguri de unt topit și boia și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
13
Împrăștiați firimiturile de cracker peste creveți și bateți pentru a netezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
14
Coaceți caserola în centrul cuptorului timp de 25 de minute sau până când barbotați în jurul marginii și creveții sunt doar fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
15
Scoateți din cuptor. Preîncălziți broilerul. Se fierbe caserola timp de 30 de secunde, rotindu-se după cum este necesar, până când toppingul se rumeneste uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
16
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 5 până la 10 minute înainte de servire.
17
Faceți înainte: caserola poate fi pregătită prin Pasul 4 și refrigerată peste noapte.
18
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de a continua.
19
Recomandare de vin: un alb cu arome fructate strălucitoare va rezista sherry-ului și condimentelor și va completa cremozitatea aici. Căutați Santa Julia Torrontes din 2002 din Argentina sau Marchizul de Cceres Rioja Blanco din 2002 din Spania.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TorrontesTorrontes
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Revista