Caserola cremoasă de cartofi este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 392 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, cremă condensată de supă de cartofi, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Caserola cremoasă de șuncă și cartofi, Caserola Cremoasă De Cartofi, și Caserola Cremoasă De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o oală mică, încălziți supa, untul sau margarina și smântâna la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Unt
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Combinați cartofii, ceapa verde și 1 cană de brânză într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Cartofi
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Se amestecă amestecul de supă încălzit. Se condimentează cu sare și piper.