Caserola Consistentă De Pui
Dacă aveți aproximativ 40 minute pentru a petrece în bucătărie, caserola de pui consistent ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 344 calorii, 38g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caserola Consistentă De Pui, Caserola Consistentă De Pui, și Caserola Consistentă De Pui.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotează țelina și ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă puiul, fasolea, pudra de chili și chimenul; se încălzește.
Transferați la o adâncime de 2-1/2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Combinați roșiile și supa; se toarnă peste amestecul de pui.
Se coace, neacoperit,la 350 de minute, timp de 20 de minute.
Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când se încălzește și brânza se topește.
Serviți imediat sau înainte de coacere, acoperiți și congelați caserola timp de până la 3 luni.
Pentru a folosi caserola congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Coaceți conform instrucțiunilor.