Caserola Consistentă De Pui

Caserola Consistentă De Pui
Dacă aveți aproximativ 40 minute pentru a petrece în bucătărie, caserola de pui consistent ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 344 calorii, 38g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caserola Consistentă De Pui, Caserola Consistentă De Pui, și Caserola Consistentă De Pui.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotează țelina și ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă puiul, fasolea, pudra de chili și chimenul; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Praf De ChiliPraf De Chili
Pui întregPui întreg
țelinățelină
FasoleFasole
ChimenChimen
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați la o adâncime de 2-1/2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Combinați roșiile și supa; se toarnă peste amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Pui întregPui întreg
SupăSupă
4
Se coace, neacoperit,la 350 de minute, timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
6
Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când se încălzește și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți imediat sau înainte de coacere, acoperiți și congelați caserola timp de până la 3 luni.
8
Pentru a folosi caserola congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
9
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
10
Coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Revista