Caserola Bologna Prăjită

Caserola Bologna prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 758 calorii, 33g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, brânză cheddar, cartofi calzi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Sandwich cu ou prăjit și Bologna, Sandvișul Bologna prăjit al lui Carl John, și Bologna Afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 1 1/2 litru.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Prăjiți feliile de bologna în tigaia fierbinte până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Ștergeți excesul de grăsime din tigaie, reduceți focul la mediu și amestecați untul și ceapa. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa în piureul cald.
Întindeți jumătate din piureul de cartofi în vasul de copt pregătit.
Se acoperă cu jumătate din bologna prăjită și se presară cu jumătate din brânză. Repetați cu ingredientele rămase.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit până când brânza este cu bule, iar centrul este fierbinte, aproximativ 30 de minute.