Caserola Americană Pentru Micul Dejun

Nevoie de un curs principal fără gluten? Caserola americană pentru micul dejun ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 506 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ceapă, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este perfect pentru Crăciun. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ America De Sud Mic Dejun Scramble, Caserola Americană Pierogi, și Caserola De Squash All-American Cu Topping Crocant De Cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Gatiti si amestecati slanina si ceapa intr-o tigaie la foc mediu pana cand slanina este crocanta, 10-15 minute.
Scurgeți grăsimea, rezervând picăturile.
Ungeți un vas de copt de 9x13 inci cu unsoarea de slănină rezervată.
Combinați slănina gătită și ceapa, ouăle, cartofii maro hash, brânza Cheddar, brânza de vaci, brânza elvețiană, ardeiul gras și ardeii iute verzi în vasul de copt pregătit; amestecați pentru a combina.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ouăle sunt fixate ferm, 35 până la 40 de minute.
Lăsați caserola să se răcească cu 10 minute înainte de tăiere pentru a servi.