Caserola Albă De Pui Enchilada Cu Aragaz Lent

Caserola albă de pui Enchilada cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 644 calorii, 49G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, crema condensată de supă de pui, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola Cu Enchilada De Pui Alb Cu Aragaz Lent, Lent-Aragaz Verde Chile-Pui Enchilada Caserola, și 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent enchilada caserola.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o oală, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Continuați să fierbeți până când puiul este gata, aproximativ 10 minute.
Scurgeți, lăsați puiul să se răcească și tăiați-l în bucăți mici.
Puneți bucățile de pui într-un castron mare. Se amestecă supa, usturoiul, smântâna și ardeii iute verzi.
Pulverizați ușor interiorul aragazului lent cu spray de gătit antiaderent.
Rupeți tortilele în bucăți și aranjați jumătate din bucăți într-un singur strat suprapus pe fundul aragazului lent. Aranjați jumătate din pui, jumătate din supă și jumătate din brânză deasupra. Repetați cu tortilele rămase, puiul, supa și brânza. Se acoperă cu măsline negre.
Gatiti la setare scazuta timp de 3 pana la 4 ore. Se acoperă cu arpagic.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.