Caserola Albă De Pui Enchilada Cu Aragaz Lent

Caserola Albă De Pui Enchilada Cu Aragaz Lent
Caserola albă de pui Enchilada cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 644 calorii, 49G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, crema condensată de supă de pui, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola Cu Enchilada De Pui Alb Cu Aragaz Lent, Lent-Aragaz Verde Chile-Pui Enchilada Caserola, și 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent enchilada caserola.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o oală, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Continuați să fierbeți până când puiul este gata, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți, lăsați puiul să se răcească și tăiați-l în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Puneți bucățile de pui într-un castron mare. Se amestecă supa, usturoiul, smântâna și ardeii iute verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pulverizați ușor interiorul aragazului lent cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Rupeți tortilele în bucăți și aranjați jumătate din bucăți într-un singur strat suprapus pe fundul aragazului lent. Aranjați jumătate din pui, jumătate din supă și jumătate din brânză deasupra. Repetați cu tortilele rămase, puiul, supa și brânza. Se acoperă cu măsline negre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Gatiti la setare scazuta timp de 3 pana la 4 ore. Se acoperă cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista