Casa Parker Rolls
Parker House Rolls ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 100 de calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte, praf de copt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Casa Parker Rolls, Casa Parker Rolls, și Casa Parker Rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 4 căni de lapte, 2 bețe de unt și zahăr într-o oală mare. Aduceți la foc mic și, când amestecul este fierbinte (dar nu fierbe), opriți focul și lăsați să se răcească la mai cald decât călduț, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Se presară drojdia și 8 căni de făină. Se amestecă pentru a se combina, apoi se acoperă și se lasă să crească timp de 1 oră. După 1 oră, adăugați praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare și 1 cană suplimentară de făină. Se amestecă pentru a combina. Împărțiți aluatul în jumătate, apoi întoarceți-l pe suprafața făinoasă. Se frământă aluatul timp de 8 până la 10 minute, apoi se formează într-o bilă și se acoperă cu un prosop și se lasă să se ridice într-un loc cald. timp de 30 până la 45 de minute. (Repetați cu cealaltă jumătate de aluat sau păstrați-l pentru o utilizare ulterioară.) Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Topiți 2 bețișoare de unt într-o cratiță.
Întindeți aluatul gros de 1/2 inch.
Tăiați cercurile cu un tăietor de 2 1/2 inch. Dunk fiecare cerc în unt topit, apoi imediat ori în jumătate și locul pe o foaie cookie, partea plată în jos. Apăsați ușor pentru a încuraja etanșarea. Repetați cu restul de aluat. Acoperiți cu un prosop și lăsați rulourile să crească 30 până la 45 de minute.
Coaceți timp de 15 minute.
Scoateți și serviți imediat!