Cartofi și napi cu slănină și smântână
Cartofi și napi cu slănină și smântână este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână frișcă, piper, aur yukon și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Piure de cartofi cu napi și slănină, Cartofi Prăjiți Și Napi, și Cartofi și napi crocanți din Midwest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și napii și tăiați-i în zaruri de inci.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați bucăți de slănină în tigaie. Gatiti pana aproape crocant, aproximativ 5 minute.
Adăugați cartofii și napii în slănină și sotati timp de aproximativ 3 minute.
Adăugați bulionul de pui, dați la fiert, acoperiți și gătiți timp de 10 minute până când legumele sunt aproape fragede.
Adăugați smântâna și gătiți la foc mare timp de 10 minute, amestecând ocazional până când lichidul este aproape evaporat.
Condimentează după gust cu sare și piper.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;