Cartofi și ceapă
Cartofii și ceapa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,4 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 25 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă cippolini, cartofi noi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Ww Cartofi Cu Ceapă, Cartofi și ceapă, și Cartofi și ceapă festonate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare, aruncați împreună toate ingredientele.
Întindeți amestecul într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți până când cartofii și ceapa se rumenesc și se fierb, aproximativ 40 de minute.
Se servește imediat sau se răcește și se păstrează într-un recipient etanș la frigider, reîncălzindu-se a doua zi într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F timp de 10 până la 15 minute.