Nevoie de o curs principal fără gluten? Tigaia cu cartofi și carne de vită-Tortilla ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 1,66 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, brânză monterey jack, chipsuri de tortilla grosolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi și carne de vită-tortilla Skillet, Tortillan crocant și tigaie de vită, și Taco carne de vită și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti carnea de vita in tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă cartofii, sosul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Sos
3
Se amestecă și apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 22 de minute, amestecand ocazional, pana cand cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
5
Se amestecă porumbul; se presară cu brânză. Acoperiți și fierbeți 2 până la 3 minute, fără a amesteca, până când porumbul este fierbinte și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Porumb
6
Presărați chipsuri de tortilla imediat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)