Cartofi și carne de vită-tortilla Skillet
Nevoie de o curs principal fără gluten? Tigaia cu cartofi și carne de vită-Tortilla ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 1,66 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, brânză monterey jack, chipsuri de tortilla grosolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi și carne de vită-tortilla Skillet, Tortillan crocant și tigaie de vită, și Taco carne de vită și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de vita in tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste; scurgere.
Se amestecă cartofii, sosul
Se amestecă și apă fierbinte.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 22 de minute, amestecand ocazional, pana cand cartofii sunt fragede.
Se amestecă porumbul; se presară cu brânză. Acoperiți și fierbeți 2 până la 3 minute, fără a amesteca, până când porumbul este fierbinte și brânza este topită.
Presărați chipsuri de tortilla imediat înainte de servire.