Cartofi Umpluți Pentru Copii
Cartofii umpluți pentru copii sunt un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 25 și costă 35 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână slănină, sare și piper, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Cartofi Umpluți Pentru Copii, Cartofi Roșii Pentru Bebeluși Umpluți, și Bacon Gorgonzola Cartofi Roșii Umpluți Pentru Bebeluși pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați bine cartofii, puneți-i într-o tigaie și acoperiți cu apă rece cu cel puțin 1 inch.
Adăugați 1 linguriță. sare, aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți până când cartofii sunt fragede și un cuțit poate fi introdus cu ușurință, 15 până la 20 de minute.
Se scurge; lasa sa se raceasca.
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu, intorcand, pana cand este crocanta, aproximativ 12 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Când se răcește, se sfărâmă slănina.
Tăiați fiecare cartof în jumătate transversal. Tăiați o felie mică din partea de jos a fiecărei jumătăți, astfel încât să stea în poziție verticală. Cu un balon de pepene galben sau o linguriță, îndepărtați centrul fiecărui cartof, lăsând o margine de 1/4 inch. Puneți carnea de cartof într-un castron și amestecați cu smântână; se condimentează cu sare și piper. Îndoiți în slănină mărunțită. Umpleți fiecare jumătate de cartof cu amestec de smântână și presărați cu arpagic (este posibil să vă rămână ceva umplutură).