Cartofi Umpluți Pentru Copii

Cartofi Umpluți Pentru Copii
Cartofii umpluți pentru copii sunt un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 25 și costă 35 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână slănină, sare și piper, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Cartofi Umpluți Pentru Copii, Cartofi Roșii Pentru Bebeluși Umpluți, și Bacon Gorgonzola Cartofi Roșii Umpluți Pentru Bebeluși pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați bine cartofii, puneți-i într-o tigaie și acoperiți cu apă rece cu cel puțin 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 1 linguriță. sare, aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți până când cartofii sunt fragede și un cuțit poate fi introdus cu ușurință, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Se scurge; lasa sa se raceasca.
4
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu, intorcand, pana cand este crocanta, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Când se răcește, se sfărâmă slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Tăiați fiecare cartof în jumătate transversal. Tăiați o felie mică din partea de jos a fiecărei jumătăți, astfel încât să stea în poziție verticală. Cu un balon de pepene galben sau o linguriță, îndepărtați centrul fiecărui cartof, lăsând o margine de 1/4 inch. Puneți carnea de cartof într-un castron și amestecați cu smântână; se condimentează cu sare și piper. Îndoiți în slănină mărunțită. Umpleți fiecare jumătate de cartof cu amestec de smântână și presărați cu arpagic (este posibil să vă rămână ceva umplutură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
SmântânăSmântână
ArpagicArpagic
CartofiCartofi
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
BolBol
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista