Cartofi umpluți cu ciuperci cheddar
Cartofii umpluți cu ciuperci cheddar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 485 de calorii, 15 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fâșii de slănină, sare de usturoi, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și ceapa umplută cu ciuperci și cheddar, cartofi umpluți cu șuncă și cheddar și cartofi umpluți cu broccoli și cheddar.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 375° timp de 1 oră sau până când sunt fragezi. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui cartof și aruncați-o. Scoateți pulpa, lăsând un 1/4 inch. coajă; pune scoici deoparte.
Puneți pulpa într-un bol; adăugați smântână și piure. Se amestecă 3/4 cană de brânză, ciuperci, sare de usturoi, busuioc și oregano. Pune deoparte 2 linguri de bacon; amestecați slănina rămasă în amestecul de cartofi.
Se pune în coji de cartofi. Acoperiți cu brânză rămasă și slănină. Puneți la microunde, descoperit, la putere maximă timp de 3-4-1/2 minute sau coaceți, descoperit, la 375° timp de 25-30 de minute sau până când cartofii sunt încălziți.