Cartofi umpluți cu carne de vită și ceapă

Cartofi umpluți cu carne de vită și ceapă
Cartofi umpluți cu carne de vită și ceapă este o garnitură fără gluten, fără lactate și cu 30 de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine, 22 g de grăsimi și un total de 542 de calorii. Pentru 3,79 USD per porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Vă este adusă de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână apă, supă de vită, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt cartofii umpluți cu ceapă franțuzească, puiul fript cu cartofi umpluți cu ceapă și puiul fript cu cartofi umpluți cu ceapă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Căni De Supă De Vită Cu Conținut Scăzut De Sodiu8 Căni De Supă De Vită Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3
Puneți supa de vită într-o cratiță mare la foc mediu și aduceți la fierbere. Gatiti pana scade lichidul la jumatate, lasand 4 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Puneți cartofii pe o tavă de copt cu ramă și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Când se răcește suficient pentru a fi manipulați, tăiați cartofii în jumătate pe lungime și, folosind o lingură, îndepărtați pulpa cartofului și rezervați, lăsând marginea de 1/2 inch grosime în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline pe foaia de copt și puneți pe ea cojile de cartofi, tăiate în jos; Coaceți până când partea tăiată este maro aurie și pielea este crocantă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se usucă bucățile de carne cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
7
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare și prăjiți carnea de vită pe toate părțile până la o culoare aurie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
8
Scoateți carnea pe o farfurie și adăugați cu grijă o lingură de apă în oala fierbinte, răzuind bucățile maro de pe fundul tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Adaugati o lingura de ulei de masline si ceapa perlata si asezonati cu sare si piper, dupa gust. Fierbeți aproximativ 7 minute, amestecând des, până când ceapa începe să se caramelizeze, adăugând apă, după cum este necesar, pentru a degla bucățile maro de pe fundul tigaii. Când ceapa este aurie, se adaugă supa redusă de vită și carnea de vită și sucul lor și se aduce la fierbere. Reduceți focul pentru a menține să fiarbă și gătiți până când carnea este fragedă, degresând grăsimea de deasupra, dacă este necesar, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Carne De VităCarne De Vită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Treceți pulpa de cartofi rezervată printr-un piure sau piure cu un piure până la omogenizare, adăugând apă fierbinte pentru a le slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
11
Adăugați 1 lingură ulei de măsline, asezonați cu sare și piper, după gust, și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
12
Pune tocanita in bolurile crocante de cartofi, deasupra cu o lingura de piure de cartofi si bucura-te.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista