Cartofi umpluți cu carne de vită și ceapă
Cartofi umpluți cu carne de vită și ceapă este o garnitură fără gluten, fără lactate și cu 30 de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine, 22 g de grăsimi și un total de 542 de calorii. Pentru 3,79 USD per porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Vă este adusă de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână apă, supă de vită, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt cartofii umpluți cu ceapă franțuzească, puiul fript cu cartofi umpluți cu ceapă și puiul fript cu cartofi umpluți cu ceapă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți supa de vită într-o cratiță mare la foc mediu și aduceți la fierbere. Gatiti pana scade lichidul la jumatate, lasand 4 cani.
Puneți cartofii pe o tavă de copt cu ramă și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Când se răcește suficient pentru a fi manipulați, tăiați cartofii în jumătate pe lungime și, folosind o lingură, îndepărtați pulpa cartofului și rezervați, lăsând marginea de 1/2 inch grosime în jurul marginilor.
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline pe foaia de copt și puneți pe ea cojile de cartofi, tăiate în jos; Coaceți până când partea tăiată este maro aurie și pielea este crocantă, aproximativ 20 de minute.
Se usucă bucățile de carne cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare și prăjiți carnea de vită pe toate părțile până la o culoare aurie, aproximativ 10 minute.
Scoateți carnea pe o farfurie și adăugați cu grijă o lingură de apă în oala fierbinte, răzuind bucățile maro de pe fundul tigaii.
Adaugati o lingura de ulei de masline si ceapa perlata si asezonati cu sare si piper, dupa gust. Fierbeți aproximativ 7 minute, amestecând des, până când ceapa începe să se caramelizeze, adăugând apă, după cum este necesar, pentru a degla bucățile maro de pe fundul tigaii. Când ceapa este aurie, se adaugă supa redusă de vită și carnea de vită și sucul lor și se aduce la fierbere. Reduceți focul pentru a menține să fiarbă și gătiți până când carnea este fragedă, degresând grăsimea de deasupra, dacă este necesar, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Treceți pulpa de cartofi rezervată printr-un piure sau piure cu un piure până la omogenizare, adăugând apă fierbinte pentru a le slăbi.
Adăugați 1 lingură ulei de măsline, asezonați cu sare și piper, după gust, și amestecați bine.
Pune tocanita in bolurile crocante de cartofi, deasupra cu o lingura de piure de cartofi si bucura-te.