Cartofi Umpluți Cremoși
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii umpluți cremoși. O porție conține 434 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de lapte, brânză cheddar, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare sunt Cartofi Copți Umpluți Cu Cremă, Spuduri Umplute Cu Ton Cremos (Cartofi), și Moreluri umplute cu piure cremos de cartofi.
Instrucțiuni
Spălați cartofii; coaceți la 400 timp de 1 oră sau până când ați terminat.
Lăsați să se răcească la atingere.
Tăiați o bandă longitudinală de 1 inch din partea de sus a fiecărui cartof; scoateți cu grijă pulpa, lăsând cojile intacte. Puneți pulpa într-un castron mare.
Adăugați brânză și următoarele 7 ingrediente; se amestecă bine.
Puneți amestecul de cartofi uniform în cochilii.
Coaceți, neacoperit, la 375 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Se presară uniform cu 2 linguri de arpagic.