Cartofi umpluți copios
Ai nevoie de o garnitură fără gluten? Cartofi umpluți copios ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine, 28 g de grăsimi și un total de 667 de calorii. Această rețetă servește 2. Pentru 2,32 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi de copt, smântână, varză murată și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu un scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt cartofi umpluți copiși, cartofi copți copți de două ori și cartofi pentru brunch.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 400° timp de 1 oră sau până se înmoaie. Într-o tigaie medie, rumeniți cârnații timp de 2-3 minute.
Adăugați mărul și usturoiul; gătiți la foc mic timp de 3-4 minute sau până când mărul este fraged.
Se adauga varza murata si chimenul; gătiți 4-5 minute mai mult sau până când se încălzește. Se amestecă smântâna.
Pentru a servi, tăiați un „X” în vârful fiecărui cartof. Puf pulpa cu o furculiță; puneți amestecul de cârnați peste cartofi.