Cartofi tapenade de roșii de măsline și uscate la soare
Olive și uscate la soare cartofi Tapenade tomate este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 153 calorii. Funcționează bine ca un condiment ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare kosher, usturoi, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tapenadă De Roșii Cu Măsline Și Uscate La Soare, Tapenadă de roșii de măsline și uscate la soare cu frunze de andive, și Țara vinului roșii uscate la soare și Tapenade de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie; scurgeți. Se răcește ușor; se taie în bucăți de 1 1/2 inch.
Așezați într-un castron mare; aruncați cu oțet și 1/4 linguriță de sare. Se răcește complet.
Combinați roșiile, măslinele, busuiocul, uleiul și usturoiul.
Adăugați amestecul de măsline, piperul și restul de 1/4 linguriță de sare în cartofi; aruncați ușor pentru a combina.