Cartofi striviți cu unt și Parm

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., unt și Parm Squished cartofi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 379 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, ulei de măsline, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Maple Squished cartofi dulci coace cu pecan condimentat Streusel, Maple Squished cartofi dulci coace cu pecan condimentat Streusel, și Cartofi Hasselback Cu Unt Brun (Cartofi Acordeon) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală medie într-un singur strat.
Se toarnă suficient stoc pentru a ajunge la 1/4 inch pe părțile laterale ale cartofilor și se adaugă uleiul de măsline extravirgin. Acoperiți, aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic și aburiți timp de 10 minute.
Scoateți capacul, ridicați focul și reduceți stocul. Când stocul se evaporă, zdrobiți cartofii pentru a-i aplatiza puțin cu un tocător. Crisp cartofii câteva minute pe fiecare parte, apoi sezon cu piper negru. Se amestecă untul și brânza și se aruncă.
Transferați într-un vas de servit și serviți.