Cartofi roșii și ceapă la grătar

Cartofii roșii și ceapa la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 286 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, fulgi de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ceapă Roșie Murată, Cartofi Și Ceapă La Grătar, și Cartofi și ceapă la grătar cu ierburi (învelite în folie) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul și periați cu o perie metalică pentru grătar pentru a slăbi orice crud și funingine. După ce grătarul a fost periat, treceți un prosop uns peste grătar pentru a ridica orice crud slăbit.
Într-un castron mare, aruncați cartofii și ceapa împreună cu rozmarinul, usturoiul, ardeiul roșu zdrobit, sarea, după gust și puțin ulei de măsline. Încercați să păstrați ceapa împreună în runde, acestea se vor destrăma în timp ce grătați, dar încercați să le păstrați împreună cât mai mult posibil; doar ușurează lucrurile.
Aranjați cartofii și ceapa pe grătarul preîncălzit. Odată ce cartofii au dezvoltat semne minunate de grătar, rotiți-le un sfert de tură pentru a crea un model minunat de cruce (nu vă faceți griji cu privire la ceapă, se destramă și nu veți vedea semnele). Întoarceți cartofii și repetați procesul, întoarceți ceapa pentru a găti și cealaltă parte. Gatiti cartofii si ceapa pana cand sunt moi pana la capat, aproximativ 8-10 minute pe fiecare parte.
Se scoate de pe grătar și se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Cine știa că poți face un cartof la grătar!