Cartofi roșii prăjiți cu vinetă de muștar
Cartofii roșii prăjiți cu vinetă de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 256 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet de vin, usturoi, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Pui și cartofi cu vinetă de muștar, Pui și cartofi cu vinetă de muștar, și Conopidă Prăjită Integrală Cu Vinetă De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru cartofi: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Adăugați cartofii și usturoiul pe o foaie de copt, stropiți cu uleiul, aruncați pentru a acoperi și presărați sare și piper. Prăjiți cartofii până se rumenesc și se rumenesc la exterior și se înmoaie la interior,aproximativ 45 de minute, răsturnând la jumătatea drumului.
Bateți împreună uleiul, muștarul, oțetul de vin alb, pătrunjelul și șobolanii. Condimentează cu sare și piper.
Aruncați cartofii încă fierbinți cu vinetă și serviți cald.