Cartofi Rendang

Cartofi Rendang
Cartofi Rendang este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 378 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lemongrass, cartofi, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Indoneziană Rendang (Rendang Sapi), Rețetă Nouă De Cartofi Rendang Și Fasole Verde, și Carne De Vită Rendang pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă într-o tigaie antiaderentă și se fierbe la foc mediu. Reduceți focul la foc mic și gătiți neacoperit, timp de aproximativ cincisprezece minute, până când laptele s-a redus puțin și încep să apară vârtejuri de ulei la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Tăiați partea aromatică a lămâii în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
2
Așezați lămâia tăiată, șalota, usturoiul, turmericul, galangalul și ardeii iute într-un mic robot de bucătărie. Pulsați până când consistența este netedă, adăugând o linguriță de apă, dacă este necesar, pentru ca pasta să se miște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
GalangalGalangal
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
TurmericTurmeric
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați pasta în laptele de cocos după ce a fiert timp de 15 minute; apoi fierbeți timp de aproximativ 30 de minute, până când lichidul s-a redus cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
4
În timp ce laptele de cocos fierbe, frecați cartofii și tăiați-i la jumătate cu un cuțit. Când laptele de cocos s-a redus la jumătate, adăugați cartofii și fierbeți, neacoperiți timp de 30 până la 45 de minute, până când singurul ulei rămâne în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Reduceți căldura la minim și sotati cartofii în uleiul de cocos rămas. Continuați să sautați circulatorul, amestecând cartofii la fiecare 5 minute, până când cojile se rumenesc frumos—cu aproximativ 30 de minute mai mult. Lăsați vasul să se odihnească câteva minute, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista