Cartofi Rendang este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 378 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lemongrass, cartofi, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Indoneziană Rendang (Rendang Sapi), Rețetă Nouă De Cartofi Rendang Și Fasole Verde, și Carne De Vită Rendang pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă într-o tigaie antiaderentă și se fierbe la foc mediu. Reduceți focul la foc mic și gătiți neacoperit, timp de aproximativ cincisprezece minute, până când laptele s-a redus puțin și încep să apară vârtejuri de ulei la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Tăiați partea aromatică a lămâii în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
2
Așezați lămâia tăiată, șalota, usturoiul, turmericul, galangalul și ardeii iute într-un mic robot de bucătărie. Pulsați până când consistența este netedă, adăugând o linguriță de apă, dacă este necesar, pentru ca pasta să se miște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Galangal
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Turmeric
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați pasta în laptele de cocos după ce a fiert timp de 15 minute; apoi fierbeți timp de aproximativ 30 de minute, până când lichidul s-a redus cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
4
În timp ce laptele de cocos fierbe, frecați cartofii și tăiați-i la jumătate cu un cuțit. Când laptele de cocos s-a redus la jumătate, adăugați cartofii și fierbeți, neacoperiți timp de 30 până la 45 de minute, până când singurul ulei rămâne în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Reduceți căldura la minim și sotati cartofii în uleiul de cocos rămas. Continuați să sautați circulatorul, amestecând cartofii la fiecare 5 minute, până când cojile se rumenesc frumos—cu aproximativ 30 de minute mai mult. Lăsați vasul să se odihnească câteva minute, apoi serviți.