Cartofi Rendang este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 378 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lemongrass, cartofi, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Indoneziană Rendang (Rendang Sapi), Rețetă Nouă De Cartofi Rendang Și Fasole Verde, și Carne De Vită Rendang pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă într-o tigaie antiaderentă și se fierbe la foc mediu. Reduceți focul la foc mic și gătiți neacoperit, timp de aproximativ cincisprezece minute, până când laptele s-a redus puțin și încep să apară vârtejuri de ulei la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Tăiați partea aromatică a lămâii în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
2
Așezați lămâia tăiată, șalota, usturoiul, turmericul, galangalul și ardeii iute într-un mic robot de bucătărie. Pulsați până când consistența este netedă, adăugând o linguriță de apă, dacă este necesar, pentru ca pasta să se miște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Galangal
Frișcă Suplimentară Groasă
Turmeric
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați pasta în laptele de cocos după ce a fiert timp de 15 minute; apoi fierbeți timp de aproximativ 30 de minute, până când lichidul s-a redus cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
4
În timp ce laptele de cocos fierbe, frecați cartofii și tăiați-i la jumătate cu un cuțit. Când laptele de cocos s-a redus la jumătate, adăugați cartofii și fierbeți, neacoperiți timp de 30 până la 45 de minute, până când singurul ulei rămâne în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
5
Reduceți căldura la minim și sotati cartofii în uleiul de cocos rămas. Continuați să sautați circulatorul, amestecând cartofii la fiecare 5 minute, până când cojile se rumenesc frumos—cu aproximativ 30 de minute mai mult. Lăsați vasul să se odihnească câteva minute, apoi serviți.