Cartofi prăjiți și eșalotă
Cartofii prăjiți și Șalotele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 146 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, șalotă, cartofi Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Pui prăjit cu cartofi și șalotă, Piure de cartofi cu usturoi prăjit și șalotă, și Dovlecei Prăjiți, Cartofi, Șalotă Și Ierburi.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F cu suportul in pozitia cea mai joasa.
Aruncați șalotele cu 1 1/2 lingură de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci, răspândind uniform.
Prăjiți, amestecând ocazional, până când șalotele sunt aurii, aproximativ 30 de minute.
Aruncați cartofii cu restul de 1 1/2 linguri de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un castron, apoi adăugați la șalotă.
Prăjiți, întorcându-vă ocazional, până când legumele sunt fragede și cartofii sunt cruste, 40 până la 50 de minute.
Șalotele (dar nu cartofii) pot fi prăjite (doar 30 de minute) cu 1 zi înainte și răcite.