Cartofi Prăjiți În Stil German
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți în stil German. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 307 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cartofi idaho, oțet de cidru, zahăr granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Prăjiți În Stil Cajun, Cartofi Prăjiți În Stil Cajun, și Clatite De Cuptor Germane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Fierbeți cartofii timp de 4 minute într-o oală mare la foc mediu sau străpungeți cu furculița și cuptorul cu microunde timp de 6 minute. Când este gata, tăiați în 8 pene fiecare și presărați cu oțet.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline extravirgin la foc mediu-mare, adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante.
Îndepărtați cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie și rezervați. Aruncați cartofii în picăturile de slănină și condimentați cu zahăr, sare și piper. Se împrăștie pe o foaie de copt și se prăjește, în cuptorul preîncălzit, până devine auriu și crocant, aproximativ 20 de minute.
Transferați cartofii într-un bol de servire și aruncați cu pătrunjelul și slănina rezervată.