Cartofi Prăjiți Tăiați Manual

Cartofi Prăjiți Tăiați Manual
Cartofi prăjiți tăiați manual este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 3,6 USD pe porție. O porție conține 1079 calorii, 13g de proteine, și 108g de grăsime. Dacă aveți condimente de fierbere de crab, ierburi, cartofi roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați cartofi prăjiți, cum să faci cartofi prăjiți acasă, Cartofi prăjiți ne-prăjiți, și Cartofi Prăjiți Sufocați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsând pielea pornită, tăiați cartofii în fâșii lungi subțiri și puneți-le într-un castron mare cu apă curată pentru a îndepărta niște amidon, pentru a le împiedica să se lipească și pentru a opri procesul de oxidare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
AmidonAmidon
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-o tigaie din fontă prevăzută cu un termometru sau o friteuză mică, încălziți uleiul până ajunge la 275 până la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți cartofii din apă și uscați. Lucrând în loturi mici, prăjiți cartofii până când trec de la strălucitor la mat, 3 până la 5 minute (acest lucru se mai numește blanching).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Scurgeți bine pe prosoape de hârtie. Reîncălziți uleiul până ajunge la 350 de grade F și prăjiți cartofii din nou, tot în loturi mici, până când sunt maro auriu și crocanți la exterior, dar moi și mestecați la interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Scoateți din ulei, scurgeți bine și aruncați cu sare de mare și oțet de malț sau orice alt condiment pe care îl preferați. De asemenea, puteți prăji ierburi proaspete, cum ar fi rozmarin, salvie și cimbru cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De MalțOțet De Malț
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Sezonul GoyaSezonul Goya
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Se servește fierbinte.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista