Cartofi Prăjiți Tăiați Manual
Cartofi prăjiți tăiați manual este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 3,6 USD pe porție. O porție conține 1079 calorii, 13g de proteine, și 108g de grăsime. Dacă aveți condimente de fierbere de crab, ierburi, cartofi roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați cartofi prăjiți, cum să faci cartofi prăjiți acasă, Cartofi prăjiți ne-prăjiți, și Cartofi Prăjiți Sufocați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsând pielea pornită, tăiați cartofii în fâșii lungi subțiri și puneți-le într-un castron mare cu apă curată pentru a îndepărta niște amidon, pentru a le împiedica să se lipească și pentru a opri procesul de oxidare.
Într-o tigaie din fontă prevăzută cu un termometru sau o friteuză mică, încălziți uleiul până ajunge la 275 până la 300 de grade F.
Scoateți cartofii din apă și uscați. Lucrând în loturi mici, prăjiți cartofii până când trec de la strălucitor la mat, 3 până la 5 minute (acest lucru se mai numește blanching).
Scurgeți bine pe prosoape de hârtie. Reîncălziți uleiul până ajunge la 350 de grade F și prăjiți cartofii din nou, tot în loturi mici, până când sunt maro auriu și crocanți la exterior, dar moi și mestecați la interior.
Scoateți din ulei, scurgeți bine și aruncați cu sare de mare și oțet de malț sau orice alt condiment pe care îl preferați. De asemenea, puteți prăji ierburi proaspete, cum ar fi rozmarin, salvie și cimbru cu cartofii.