Cartofi prăjiți italieni

Cartofi prăjiți italieni este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție conține 115 calorii , 2 g de proteine și 4 g de grăsimi . Pentru 35 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. Vă este adus de Taste of Home. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de oregano, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingură de 56% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi umpluți la cuptor (cartofi tandoori) , pere și cartofi dulci prăjiți la arțar și cartofi noi prăjiți la tigaie cu ierburi proaspete .
Instrucțiuni
Pune cartofii într-un castron mare.
Stropiți cu ulei; se amestecă pentru a acoperi uniform.
Combina usturoiul, patrunjelul, busuiocul, oregano, sare si piper; se presară peste cartofi și se amestecă pentru a se acoperi uniform.
Transferați pe un 13 inchi neuns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 30 de minute. Se amestecă; Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când cartofii sunt fragezi și aurii.