Cartofi Prăjiți De Două Ori

Cartofi Prăjiți De Două Ori
De două ori fierte cartofi prajiti este un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 428 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ cartofi prăjiți, cum să faci cartofi prăjiți acasă, Cartofi Prăjiți Cu Grăsime De Rață, și Dip Franceză Gătită Lent.

Instrucțiuni

1
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert. Tapetați foaia mare de copt cu mai multe straturi de prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Tăiați 1 cartof pe lungime în felii groase de 1/4 inch. Stivați 2 până la 3 felii de cartofi la un moment dat și tăiați longitudinal în bețișoare de 1/4 inch lățime. Gatiti batoanele de cartofi in apa clocotita doar pana cand incepeti sa se inmoaie, 3 pana la 4 minute. Folosind lingura cu fante sau clești, transferați bețișoarele de cartofi pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Repetați tăierea, albirea și scurgerea cartofilor rămași. Batoanele de cartofi se usucă cu prosoape de hârtie suplimentare. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De CartofiBatoane De Cartofi
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Lăsați să stea descoperit la temperatura camerei.
4
Se toarnă suficient ulei de canola într-o oală mare grea pentru a ajunge la adâncimea de 4 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a oalei; încălziți uleiul la 350 F. lucrând în loturi, adăugați bețișoare de cartofi în ulei și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De CartofiBatoane De Cartofi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Transferați pe prosoape de hârtie curate pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
7
Serviți imediat.
1
Pentru cele mai bune rezultate, serviți imediat fiecare lot de cartofi prăjiți. Dacă este necesar, pot fi menținute calde pe o foaie de copt cu margini într-un cuptor de 300 km f, în timp ce cartofii rămași sunt prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista