Cartofi Prăjiți De Două Ori
De două ori fierte cartofi prajiti este un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 428 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ cartofi prăjiți, cum să faci cartofi prăjiți acasă, Cartofi Prăjiți Cu Grăsime De Rață, și Dip Franceză Gătită Lent.
Instrucțiuni
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert. Tapetați foaia mare de copt cu mai multe straturi de prosoape de hârtie.
Tăiați 1 cartof pe lungime în felii groase de 1/4 inch. Stivați 2 până la 3 felii de cartofi la un moment dat și tăiați longitudinal în bețișoare de 1/4 inch lățime. Gatiti batoanele de cartofi in apa clocotita doar pana cand incepeti sa se inmoaie, 3 pana la 4 minute. Folosind lingura cu fante sau clești, transferați bețișoarele de cartofi pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Repetați tăierea, albirea și scurgerea cartofilor rămași. Batoanele de cartofi se usucă cu prosoape de hârtie suplimentare. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea descoperit la temperatura camerei.
Se toarnă suficient ulei de canola într-o oală mare grea pentru a ajunge la adâncimea de 4 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a oalei; încălziți uleiul la 350 F. lucrând în loturi, adăugați bețișoare de cartofi în ulei și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie curate pentru a se scurge.
Se presară sare și piper.
Pentru cele mai bune rezultate, serviți imediat fiecare lot de cartofi prăjiți. Dacă este necesar, pot fi menținute calde pe o foaie de copt cu margini într-un cuptor de 300 km f, în timp ce cartofii rămași sunt prăjiți.