Cartofi Prăjiți Cu Usturoi Din San Francisco

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți cu usturoi din San Francisco. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 198 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, cartofi roșii, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Usturoi cuptor cartofi prajiti cu parmezan usturoi Aioli, Cartofi Prăjiți Cu Usturoi, și Cartofi Prăjiți Cu Usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Înveliți o foaie mare de copt cu margini cu spray antiaderent. Aruncați cartofii cu 2 1/2 linguri de ulei într-un castron mare și condimentați cu sare și piper. Aranjați într-un singur strat pe foaia de copt.
Prăjiți cartofii, întorcându-se ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Creșteți căldura la 500 F. continuați prăjirea până când cartofii prăjiți sunt maro intens în pete, încă aproximativ 5 minute.
Bateți restul de 1/2 linguri de ulei, usturoi și pătrunjel într-un castron mare.
Adăugați cartofi prăjiți fierbinți, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.