Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin-Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți cu rozmarin-usturoi. Această rețetă face 4 porții cu 174 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper, crenguțe de rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi prăjiți cu usturoi și rozmarin, Cartofi Prăjiți Cu Usturoi De Rozmarin, și Cartofi Prăjiți Cu Usturoi De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi; separați, dar nu curățați cuișoarele.
Așezați usturoiul, uleiul de măsline, cartofii, crenguțele de cimbru și crenguțele de rozmarin într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Aranjați amestecul de cartofi pe o tigaie căptușită cu folie.
Se presară uniform cu 1/4 linguriță sare kosher și piper.
Coaceți la 450 timp de 25 de minute, amestecând după 13 minute.
Se presară cu 1/8 linguriță sare kosher și pătrunjel.