Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin
Cartofii prăjiți cu rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 164 calorii. Un amestec de cartofi cu piele albă, frunze de rozmarin, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 24 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă De Usturoi Prăjită Cu Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin, Cartofi De Rozmarin Prăjiți, și Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați cartofii în jumătate sau sferturi și puneți-i într-un bol cu uleiul de măsline, sarea, piperul, usturoiul și rozmarinul; aruncați până când cartofii sunt bine acoperiți. Aruncați cartofii pe o foaie de copt și întindeți-i în 1 strat; prăjiți la cuptor cel puțin 1 oră sau până se rumenesc și se rumenesc. Întoarceți de două ori cu o spatulă în timpul gătitului pentru a asigura o rumenire uniformă.
Scoateți cartofii din cuptor, condimentați după gust și serviți.