Cartofi Prăjiți Cu Creion De Păstârnac Cu Sos Picant De Scufundare Cu Curry

Cartofi Prăjiți Cu Creion De Păstârnac Cu Sos Picant De Scufundare Cu Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cartofii prăjiți cu creion de păstârnac cu sos picant de scufundare cu Curry. Această rețetă servește 4 și costă 58 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 138 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, sare și piper, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cartofi prăjiți cu friptură la grătar cu sos picant de scufundare cu brânză albastră, Cartofi prăjiți crocanți de Ratatouille (dovlecei și vinete) cu sos picant de roșii, și Pui și păstârnac "cartofi prăjiți" cu oțet picant pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista