Cartofi Prăjiți Cu Creion De Păstârnac Cu Sos Picant De Scufundare Cu Curry

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cartofii prăjiți cu creion de păstârnac cu sos picant de scufundare cu Curry. Această rețetă servește 4 și costă 58 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 138 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, sare și piper, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cartofi prăjiți cu friptură la grătar cu sos picant de scufundare cu brânză albastră, Cartofi prăjiți crocanți de Ratatouille (dovlecei și vinete) cu sos picant de roșii, și Pui și păstârnac "cartofi prăjiți" cu oțet picant pentru rețete similare.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Berger Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Berger Gruner Veltliner (1 Litru)]()
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger ' s Gruner Veltliner este chintesența sipper de vară! Acest soi austriac de struguri albi produce un vin crocant și concentrat pe minerale, cu note de citrice, coajă de lămâie, litchi și o notă de picant care vă poate aminti de ardeiul alb. Corpul său răcoritor de crocant funcționează excelent într-o zi caldă de vară, mai ales când sunteți în aer liber.