Cartofi Prăjiți Cu Chimen Picant

Cartofi Prăjiți Cu Chimen Picant
Reteta picant cartofi prajiti chimen ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 739 calorii. Mergeți la magazin și ridicați scallions, semințe de chimen, boabe de piper sichuan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Chimen Condimentat Cuptor Cartofi Prajiti, Ww Chimen-Parfumat Cuptor Cartofi Prajiti, și Cartofi prăjiți la cuptor cu condimente indiene (chimen și coriandru) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu folie, apoi împărțiți cartofii prăjiți între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți, aruncând o dată sau de două ori, până se rumenesc și se rumenesc, 30 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați ardeii iute într-un bol, acoperiți cu o farfurie și agitați pentru a elibera semințele. Pescuiește chilii, lăsând semințele în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați semințele de chimen, boabele de piper, ardeii tocați și 1 linguriță de sare și gătiți, amestecând, până la prăjit, 2 până la 3 minute. Se amestecă scallions și se îndepărtează de la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Aruncați cartofii prăjiți cu uleiul condimentat și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
8
Îndepărtați și aruncați orice bucăți mari de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
9
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista