Cartofi Prăjiți Cu Brânză
Cartofii prăjiți cu brânză necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 144g de grăsime, și un total de 1588 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,27 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie destul de scumpă. Dacă aveți muștar dijon, ceapă, sos de chili cu usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți Cu Brânză, Bacon Înfășurat Cartofi Prajiti Cu Branza, și Cartofi Prăjiți Cu Brânză Chili La Cuptor Cu Slănină Și Fermă.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii pe lungime în pătrate de 1/4 inci. Înmuiați cartofii tăiați în apă timp de 1 oră pentru a îndepărta amidonul.
Încălziți uleiul la 325 grade F și albiți cartofii timp de 5 minute până când sunt foarte moi, dar nu se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-o tigaie medie la foc mediu, gătiți slănina până când este doar crocantă, având grijă să nu gătiți prea mult.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul și făina, amestecați până se omogenizează. Gatiti inca 2 minute.
Adăugați sos de chili și muștar și amestecați încet în smântână grea. Când amestecul începe să se fierbe, se adaugă brânzeturi și se îndepărtează de la căldură. Gustați sosul pentru condimente. Dacă sosul este prea gros, subțire cu mai multă cremă. Dacă este prea subțire, îngroșați cu puțin mai multă brânză.
Creșteți temperatura uleiului la 375 grade F. prăjiți cartofii a doua oară până se rumenesc și se rumenesc.
Scoateți din ulei și scurgeți din nou, condimentați imediat cu sare. Pe o farfurie mare, aranjați cartofii prăjiți în centru, stropiți cu sos, acoperiți cu slănină mărunțită și arpagic.