Cartofi Prajiti La Gratar
Cartofii prăjiți la grătar sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 380 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sos de piper, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cartofi Prăjiți La Grătar, Crockpot gratar pui și cuptor cartofi prajiti, și Tijuana Street Fries (Miere Glazurate Chipotle Carnitas, Cartofi Prajiti + Topping-Uri).
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Stropiți 1 lingură de ulei pe o foaie de copt cu margini. Într-un castron mare, combinați uleiul rămas, sosul de grătar, sosul de ardei iute, piperul negru și boia și chimenul (dacă se utilizează).
Tăiați fiecare cartof pe lungime în 8 până la 10 pene.
Adăugați-le în castron și aruncați.
Întindeți cartofii într-un singur strat pe foaia pregătită.
Coaceți, întorcându-vă o dată, până devin aurii și fragede, 25 până la 30 de minute.
Se servește fierbinte cu smântâna pentru scufundare (dacă se dorește).