Cartofi prajiti cu sos picant de rosii

Cartofi prajiti cu sos picant de rosii
Cartofi prajiti cu mamaliga picant sos de rosii scufundare ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 330 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână făină, mămăligă la cuptor, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Cartofi prăjiți cu Ratatouille coapte crocante (dovlecei și vinete) cu sos picant de roșii, Cartofi Prăjiți Cu Creion De Păstârnac Cu Sos Picant De Curry, și Cartofi prăjiți cu mămăligă la cuptor cu sos de roșii cu usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă brânza în polenta de bază fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2
Adăugați sare și piper după gust. Răzuiți amestecul într-o tigaie pătrată cu unt de 8 inci și, cu o spatulă care a fost înmuiată în apă, întindeți nivelul, gros de 3/4 până la 1 inch. Se răcește până la foarte ferm, cel puțin 1 1/2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Rulați un cuțit în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi polenta, a inversa pe o placă și a ridica tigaia. Tăiați orice margini rotunjite de la polenta (salvați garniturile pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Tăiați polenta în jumătate pentru a forma două dreptunghiuri egale (ștergeți cuțitul cu un prosop de hârtie umed, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea), apoi tăiați fiecare jumătate în fâșii de 1/2 inch lățime și 3 până la 4 inci lungime pentru a produce cartofi prăjiți groși (sau tăiați benzi în jumătate prin partea mai largă pentru a produce cartofi prăjiți subțiri, tăiați pătrat). Îndepărtați marginile inegale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Întindeți aproximativ 1/2 cană de făină pe o farfurie cu margini și rulați ușor fiecare bandă de mămăligă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Se toarnă ulei de 3 inci într-o friteuză setată la 375 (sau mediu - înalt) sau într-o tigaie adâncă, grea, de 3 până la 4 litri, la foc mediu-mare. Când uleiul ajunge la 375, lucrând în loturi, coborâți benzile de mămăligă în ulei într-un coș de prăjit sau câteva la un moment dat cu o lingură cu fante; prăjiți până când sunt crocante și aurii, 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Îndepărtați cu coșul sau lingura cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Scurgeți scurt pe prosoape de hârtie, apoi transferați, într-un singur strat, în tigăi de copt și păstrați la cald într-un cuptor de 200.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Presărați cartofii prăjiți cu sare și serviți cu sos picant de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista