Cartofi prajiti cu sos picant de rosii

Cartofi prajiti cu mamaliga picant sos de rosii scufundare ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 330 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână făină, mămăligă la cuptor, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Cartofi prăjiți cu Ratatouille coapte crocante (dovlecei și vinete) cu sos picant de roșii, Cartofi Prăjiți Cu Creion De Păstârnac Cu Sos Picant De Curry, și Cartofi prăjiți cu mămăligă la cuptor cu sos de roșii cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă brânza în polenta de bază fierbinte.
Adăugați sare și piper după gust. Răzuiți amestecul într-o tigaie pătrată cu unt de 8 inci și, cu o spatulă care a fost înmuiată în apă, întindeți nivelul, gros de 3/4 până la 1 inch. Se răcește până la foarte ferm, cel puțin 1 1/2 ore și până la 1 zi.
Rulați un cuțit în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi polenta, a inversa pe o placă și a ridica tigaia. Tăiați orice margini rotunjite de la polenta (salvați garniturile pentru o altă utilizare).
Tăiați polenta în jumătate pentru a forma două dreptunghiuri egale (ștergeți cuțitul cu un prosop de hârtie umed, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea), apoi tăiați fiecare jumătate în fâșii de 1/2 inch lățime și 3 până la 4 inci lungime pentru a produce cartofi prăjiți groși (sau tăiați benzi în jumătate prin partea mai largă pentru a produce cartofi prăjiți subțiri, tăiați pătrat). Îndepărtați marginile inegale.
Întindeți aproximativ 1/2 cană de făină pe o farfurie cu margini și rulați ușor fiecare bandă de mămăligă în făină.
Se toarnă ulei de 3 inci într-o friteuză setată la 375 (sau mediu - înalt) sau într-o tigaie adâncă, grea, de 3 până la 4 litri, la foc mediu-mare. Când uleiul ajunge la 375, lucrând în loturi, coborâți benzile de mămăligă în ulei într-un coș de prăjit sau câteva la un moment dat cu o lingură cu fante; prăjiți până când sunt crocante și aurii, 7 până la 9 minute.
Îndepărtați cu coșul sau lingura cu fante.
Scurgeți scurt pe prosoape de hârtie, apoi transferați, într-un singur strat, în tigăi de copt și păstrați la cald într-un cuptor de 200.
Presărați cartofii prăjiți cu sare și serviți cu sos picant de roșii.