Cartofi Piure La Cuptor
Piureul de cartofi la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 581 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 16 fani. Un amestec de slănină, cartofi roșii, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Rețete similare sunt Cartofi Piure La Cuptor, Cartofi Piure La Cuptor, și Cartofi Piure La Cuptor.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă.
Scoateți din tigaie toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime.
Așezați feliile de pâine într-un robot de bucătărie și pulsați până se formează firimituri grosiere. Rezervați 1 cană pesmet pentru rețeta rotundă 2, prăjituri cu cartofi prăjiți.
Adăugați pesmetul rămas în tigaie și gătiți până când sunt ușor prăjite, aproximativ 5 minute. Puneți deoparte
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray antiaderent.
Într-o cratiță mică la foc mic, încălziți laptele și untul.
Așezați cartofii într-o oală mare, acoperiți cu apă rece, adăugați un vârf generos de sare și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gătiti până se înmoaie și se sfărâmă când sunt presate cu o furculiță, 15 până la 20 de minute. Când cartofii sunt fierți, scurgeți-i bine, puneți-i înapoi în oală și zdrobiți-i.
Se amestecă încet în amestecul cald de lapte și unt până se încorporează.
Se amestecă brânza rasă și crema de brânză. Nu amestecați prea mult sau cartofii vor deveni gumați. Condimentează, după gust, cu sare și piper. (Rezervați 2 căni de piure de cartofi pentru rețeta rotundă 2).
Puneți cartofii în vasul de copt pregătit, sfărâmați slănina deasupra și presărați uniform cu pesmetul.
Coaceți până se încălzește și se rumenesc deasupra, 25 până la 30 de minute.
Se servește garnisit cu arpagic.