Cartofi Piure De Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de brânză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, lapte, buruieni de mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Cartofi Piure De Brânză, Cartofi Piure De Brânză, și Cartofi Piure De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inci.
Transferați cartofii într-un robot de bucătărie.
Adăugați 8 uncii de brânză Cheddar, lapte, smântână, unt, buruieni de mărar, sare și piper. Procesați până la neted.
Se toarnă amestecul în tava de copt pregătită.
Se presară cu brânza Cheddar rămasă, apoi se acoperă cu folie de aluminiu
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când brânza se rumeneste ușor, încă 15 până la 20 de minute.