Cartofi, piper și Chorizo Hash cu ouă prăjite

Cartofi, piper și Chorizo Hash cu ouă prăjite
Cartofi, piper și Chorizo Hash cu ouă prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă 99 cenți pe porție. O porție conține 332 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână chorizo, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi, piper și Chorizo Hash cu ouă prăjite, Tacos de mic dejun Chorizo cu Hash de cartofi și ouă prăjite, și Tocană de cartofi, ardei și chorizo cu ouă prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o oală, acoperiți cu 1 inch de apă, amestecați 1/2 linguriță. sare și aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere.
3
Ulei cald într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați ardeiul gras și chorizo și gătiți, amestecând des, până când piperul se înmoaie, 3 până la 5 minute. Se amestecă cartofii, se condimentează cu sare și se gătește, amestecând ocazional, până când cartofii încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Apăsați ușor pe amestec, astfel încât să formeze o prăjitură. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți până la auriu și crocant pe fund, 5 până la 7 minute.
7
Preîncălziți broilerul la mare. Rupeți cu grijă ouăle pe tortul de cartofi, apoi puneți tigaia sub broiler și gătiți până când albușurile sunt setate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se presară coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista