Cartofi Picante
Cartofii picante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 158 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți chapatis, usturoi, Pav-bhaji masala și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi picante, Cartofi Picante, și Rețetă De Cartofi Picante.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 3/4 inch. Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți 1 litru de apă și cartofii la fiert. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt aproape fragezi când sunt străpunși, 7 până la 10 minute.
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Între timp, într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu, amestecați usturoiul în ulei până când începe să devină auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați ketchup, Pav-bhaji masala și sare și praf de chili după gust.
Adăugați ketchup-ul condimentat la cartofi și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să stea aproximativ 1 1/2 ore.
Turnați cartofii într-o tigaie antiaderentă de 10 x 15 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, 10 până la 15 minute.
Răsturnați într-un castron și presărați cu cilantro.
Pav-bhaji masala: într-un castron mic, amestecați 1 linguriță de coriandru măcinat, 3/4 linguriță de chimen măcinat, 1/2 linguriță de cayenne și 1/4 linguriță fiecare cardamom măcinat și piper măcinat.